..TatLı TuRta..
ღ°•.♥.•°ღ Deneme Co Admin ღ °•
Adın : Dilara
Sheker Uyemiz Nerden? : İstanbul^dan
Sitemiz Nasıl : Çok güzel-Beğendim-Sayenizde tekrar hepsici oldum.
Kendinize Ozel Ozel BoLum:
|
Konu: Şekilli Nickler Çarş. Ekim 29, 2008 9:41 pm |
|
|
•–>¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм ———————————————————————– # ((¯`»¦«´¯)) AşKMeLeGi ((¯`»¦«´¯)) ————————————————————————- Kahramanlığın ölçütü kaç kişiyi kurtardığın mıdır? Yoksa karşılıksız düşündüğün her insan için bir kahraman mısındır? —————————————————————————- | ¤ۣۜ..¤ | ((NİCKİNİZ)) | ¤ۣۜ..¤ —————————————————————————- ﮓeniﺄ ﮕevﺂשׁﻩrﺙm ——————————————————————————�� � Bu can sana kurban… —————————————————————————— And if you go I wanna go with you And if you die I wanna die with you ——————————————————————————- ஐ◄███▓▒░░ Forbidden Love ░░▒▓███►ஐ —————————————————————————— «« ẰگЌĮм گéήì گèυêУǿŕµм »» ——————————————————————————�� � Уąģ쵴Ļµ کǿќêĶĻąŕđá HêЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм… ——————————————————————————�� � phichliq parayla olsa gene yapardıq ——————————————————————————�� �—— ஐ๑((-_-))๑ஐ๑Şeytanın avukatı๑ஐ๑((-_-))ஐ๑ ——————————————————————————�� �——– I’m 98% beautiful and 2% crazy… ——————————————————————————�� �——— ░║ HαβεЯіП ΨоЖ βεП ÕГϋΨояμШ ║░ ——————————————————————————�� �———- §ëñ¥ §ëVDîgîM KåDåR ¥å$å§å¥DîM..ôLûM§ûzLûgûñ åDîñî å$k Kø¥åRDîM..¡ ® ——————————————————————————�� �———- ZǺLiмiή ZuLмu VǺґگǺ گẽvẽήiή Ǻllah’I VǺґ ——————————————————————————�� �———- »¦« ßoğaZımda DüğümLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.»¦« ——————————————————————————�� �——— tEK BİR sOrUm OlCaK BuNlArı kİm dEğErLeNdİrEcEk?? ——————————————————————————�� �———- ﻛ є η ط ц ĸ α ℓ ط ê η ط ê я τ α иє s ê s ê η
|
|
0o0erenilay0o0
ღ°•.♥.Miss Eren-ji Admin Nendy°&•°ღ
Adın : NiLay
Sheker Uyemiz Nerden? : Evden....
Sitemiz Nasıl : SuPer TabiiKide Bn yaPTim cunKu xD
|
Konu: Geri: Şekilli Nickler Perş. Ekim 30, 2008 11:37 am |
|
|
cok qsLLer saqL |
|
..TatLı TuRta..
ღ°•.♥.•°ღ Deneme Co Admin ღ °•
Adın : Dilara
Sheker Uyemiz Nerden? : İstanbul^dan
Sitemiz Nasıl : Çok güzel-Beğendim-Sayenizde tekrar hepsici oldum.
|
Konu: Geri: Şekilli Nickler Perş. Ekim 30, 2008 12:53 pm |
|
|
Birşey değil |
|
ErEn_KoliG
ღ°•.♥.•°ღ Moderator ღ °•
Adın : Elif
Sheker Uyemiz Nerden? : EreN*in Kalbinden
Sitemiz Nasıl : zpr