0o0erenilay0o0
ღ°•.♥.Miss Eren-ji Admin Nendy°&•°ღ
Adın : NiLay
Sheker Uyemiz Nerden? : Evden....
Sitemiz Nasıl : SuPer TabiiKide Bn yaPTim cunKu xD
Kendinize Ozel Ozel BoLum:
|
Konu: Hepsi iLe iLqiLi Hersey Çarş. Ekim 29, 2008 7:46 pm |
|
|
buyrun hepsi bir siteden alıntı resimler de dahil bazı şeyler doğru değilse özür yalan haberlerse ben başka siteden kopyala yapıştır yaptım hepsi grubu girip okuosanız hiç birini ben uydurmadım bi siteden alıntı nekadar doğru bilemem arkdşlar yasemin'in kolunda yara olduğunu biliodum ama 15 DİKİŞLK bi yara olduğunu bilmiodum ! ! ! !
yaranın oluş sebebi : Yasemin daha küçük bir çocukken ekmeğe mama dediği sıralarda da şimdiki gibi hiperaktifmiş tırmandığı bir ağaçtan düşmüş ve yerdeki bir cam parçası koluna saplanmış . ! !
buda resmi :
ben Eren hakkında bikaç bilgi vermek istedim.. umarım beğenirsiniz..
1-)Vip konutlarında oturuyor 2-)önceden babasını barında ona yardım ediyormuş 3-)Eren'in annesinin adı Ayşe.Kardeşi Esen 20 yaşında ve ikinci adı da ecem miş 4-)Kocaeli ili körfez ilçesine bağlı Yarımca da anneannesi oturuyor 5-)Araba kullanırkan garip haraketleri varmış mesela alt dudağını ısırırmış ve Yaseminin dediğine göre dilini çıkarırmış 6-)3 yıllık bi ilişkisi var erkek arkadaşının adı Yavuz,ekonomi bölümünde okuyormuş 7-)felsefe dersini hiç sevmiyormuş 8-)arkadaşı ile su savaşı yaparken tineri su sanıp etrafa tiner saçmışş 9-)babasının adı Celal'miş 10-)Küçükken yazlıklarında reçellerin içine karıncalar girermiş ve eren karıncaları reçelle yermiş 11-)Burnunun yanındaki ben doğuştanmış yaptırmamış. 12-)Erenin babası ile annesinin sarıyer Zekeriyaköy de POLA adında bir lokantası varmış 13-)Sağ bileğinde bir dövmesi var:üzerinde 'be yourself' yazıyormuş,yani anlamı kendin ol 14-)Geçen yaz sörfe başlamış
DOĞUM TARİHİ=19 MAYIS 1984 DOĞUM YERİ=İSTANNBUL BURCU=BOĞA KİLOSU=58 EN SEVDİĞİ YİYECEKLER VE İÇECEKLER=PÜRE ZEYTİNYAĞLI DOLMA VE MANTIYMIŞ EN SEVMEDİĞİ YEMEKLER VE İÇECEKLER=PEYNİR ZEYTİNMİŞ DİNLEDİĞİ SANATÇILAR=MOR VE ÖTESİ NİL MADONNA DESTİNY'S CHİLD,GWEN STEFANİ....... =>eren neden bu kadar çok yeşili seviyor ?? çünkü yeşilin doğayı ve saflığın temsil ettiğini inanıyor .... Eren araba sürerken alt dudağını ısırıyormuşş...
Eren'in kardeşinin adı esenmişş
Eren küçükken karıncaları yermişş
Eren kardeşiyle kavga ederken bazen erkek gibi olabiliyormuşş
Eren istanbul levent' te oturuyor.... =>Çocukluğunuzda böyle bir yere geleceğinizi hiç düşünür müydünüz? Yada çocukluğunuzdaki hayalleriniz nelerdir?
Eren: Benim çocukluk hayalim çok komikti. Ahçı olmaktı. Ama bu çocukluk hayaliydi. Sonra, ortaokul yıllarına geldiğimizde tabi ki hayalimiz böyle bir grup olmaktı. gerçek.Ama proje başladığında da bu kadar tepki alacağımızı çok kısa zamanda buraya geleceğimizi tahmin etmiyorduk.
=>Hayatınızın filmi?
Eren: Hayatımın filmi. Büyük Umutlar. =>Yeni versiyonu mu?
Eren: Evet. kızlardan en net konuşanı eren . Eren: Uykucu... Uykuyu çok seven Eren yüzünden grup elemanları konserlere hep ucu ucuna yetişmekten şikayetçi...
..bitti.. |
|
Miss*ErqüL
ღ.♥.•°Miss Gülcin-ji Admin Pammyღ°•
Adın : Melike
Sheker Uyemiz Nerden? : İstanbuL
Sitemiz Nasıl : Super(kim yapTi MeLike&Nilay)
Kendinize Ozel Ozel BoLum:
|
Konu: Geri: Hepsi iLe iLqiLi Hersey Çarş. Ekim 29, 2008 7:55 pm |
|
|
saol cnm |
|
0o0erenilay0o0
ღ°•.♥.Miss Eren-ji Admin Nendy°&•°ღ
Adın : NiLay
Sheker Uyemiz Nerden? : Evden....
Sitemiz Nasıl : SuPer TabiiKide Bn yaPTim cunKu xD